Volgers

vrijdag 15 april 2022

Untereisenbach (GrootHertogdom Luxemburg)


 

Hoi iedereen, 

Hier zijn we weer want...... moeten jullie nu eens wat weten??? Nou, we denken van wel. Jullie zijn vast heeeeeel erg benieuwd want het is heel speciaal. Het is bijna niet te geloven. Maar we gaan het jullie vertellen hoor, luister... 👂

 

Misschien kennen jullie dat liedje van : “En we gaan nog niet naar huis, bijlange niet, bijlange niet, we gaan nog niet naar huis….”    

Awel, wij gaan de 4e juni, als we in Bertogne vertrekken dus, ook nog niet naar huis. Das straf hè. Hihihi, als we daar inpakken gaan we verder rijden. Yep, nog verder van huis weg. We gaan dan naar het Groothertogdom Luxemburg.  Dat ligt daar wel vlakbij, allé, op een uurke of zo.

Eigenlijk doen onze baasjes best wel gek, we denken dat we ze goed in het oog moeten houden. Maar ja, liever gekke baasjes dan saaie baasjes, daar zijn we het wel over eens.

Maar eeeuuuhhhhh, gekke ideeën van de baasjes of niet. Da klinkt eigenlijk wel  goed hè, vinden jullie niet. We gaan dus naar die andere camping op de 4e juni en we vertrekken daar pas weer de 10e juli.

Jaja, we vieren daar Woke zijn 1e verjaardag, en ook baasjes verjaardag gaan we daar in Untereisenbach vieren. 🎉🎊

Dat wordt wel het één en ’t ander hè. Amai seg.

En we gaan daar ook zeker weten wat doen want bazinneke wil ook voor daar een “roadbook” maken. Ze heeft het er maar druk mee.

 

En weten jullie wat ook nog??? We gaan daar kennis maken met een andere boxer, maar die zou er wel niet altijd zijn. Wij zijn heel benieuwd naar dat ventje, benieuwd of het echt een speelvriendje zal worden of niet. 🐕                                                                              

Maar al bij al komt het er dus op neer dat we méér dan 2 maanden van huis weg zijn.  Zouden we ons huis nog wel herkennen als we terug komen? En zouden onze mandjes er dan ook nog gewoon staan?                                                         

We vragen ons ook wel af wat die gekke baasjes van ons nog in hun kopke krijgen.  Want we hoorden nog wat vliegen over een rondje Nederland. Maar hoe of wat das voor ons ook nog een vraagteken. Of hebben we dat gedroomd? Mmm zou wel raar zijn dat wij dat dan allebei gedroomd hebben. Ach, we zien het wel.             


Maar tot zover weten jullie dit laatste nieuws nu ook weer.  

We kunnen bijna niet wachten tot we vertrekken. En het komt kortbij want we hoorden ook al vliegen dat ze "@Home" zoals ze ons vakantiehuisje gedoopt hebben willen gaan ophalen. Maar dat horen jullie later dan nog wel.

Tot de volgende keer, 👋

Lemmy en Wodan.                      

8 opmerkingen:

  1. Geweldig... jullie gaan zo hard genieten !! Ik popel om jullie verhaal te volgen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop dat we je niet teleur stellen. Maar genieten gaan we vast en zeker, daar twijfel ik niet aan. ;)

      Verwijderen
  2. Ik heb even zitten stoeien want ik zag de volgknop niet. Ik moest het geheel op internetweergave zetten en toen lukte het (volgens mij)
    Veel spannende avonturen gewenst voor jullie en dus veel leesplezier voor ons! 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat klop op internetweergave zie je de knop. Best slaag de link ook op en ga je af en toe eens kijken of er een nieuwe post is. Want met het verwittigen loopt het niet helemaal goed en ik heb geen idee hoe ik dat beter moet krijgen. Heb alles open staan zoals ze vermeld hebben.

      Verwijderen
  3. Spannend hoor maar het komt vast goed

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om jullie avontuur te volgen! Ik wens jullie alvast heel veel mooie avonturen en veilige ritten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Lieve, dat komt helemaal goed. Hou de blog maar goed in de gaten, dan kan je volgen en heb je (hopelijk) ontspannende leeslectuur. ;)
      Echt leuk dat je er ook bij bent.

      Verwijderen

Soms loopt alles gewoon anders dan gepland.

Haaallllooowwwww, Lang geleden hè, lang geleden dat we nog iets van ons lieten horen. Maar we zijn er nog steeds, wij de Meerpaal-boxers Lem...