Volgers

dinsdag 19 april 2022

Ophalen van de caravan

 




En hier zijn we dan weer, met méér nieuws.

Het vakantieavontuur komt nu echt wel dichterbij.

De baasjes vertrokken na de middag opeens. Blij waren we niet want we mochten niet mee. Hoezo, wij mogen niet mee, wij mogen toch overal mee naar toe? Later werd het duidelijk en vonden we het niet meer zo heel erg dat we thuis moesten blijven.

De baasjes zijn “@Home “ ons vakantiehuisje gaan halen. En weten jullie wel hoe gek die baasjes van ons zijn? De auto die noemden ze al Katje (is een Kadjar, vandaar).  Maar nu hebben ze ook dat vakantiehuisje een naam gegeven. Katje en @Home hoe verzinnen ze het.

Enfin, @Home staat in de garage en Katje moet nu wel buiten slapen.

Baasje wil nog het één en ’t ander aanpassen en veranderen zodat alles helemaal naar hun zin is. Maar onze mening, die vragen ze niet hoor. We zijn benieuwd of dat wel goed gaat komen.

Er liggen al wel dikke vetbedjes klaar en nieuwe voerbakken en ze hebben voor ons méér dan 40 kg. Acana-brokjes gekocht. Das veel hè, maar ja, we zijn dan ook 2 maand onderweg. Dus kou of honger zullen we vast niet hebben.

Maar hoe het verder zal verlopen, da weten we nog niet.

 

Owwwww en weten jullie wat ook nog? Echt de baasjes sporen niet hoor. We gaan een nachtje proefslapen zeggen ze. Eeeuuuhhh proefslapen? Yep, we gaan voor we vertrekken nog een nacht in het vakantiehuisje slapen. Maar was daar nu lollig aan. Dat ding staat in de garage. Dus in plaats van in ons warme mandje in huis gaan wij in die donkere garage in de caravan slapen. Ze kunnen het echt niet gekker bedenken, toch.

Ze zeggen dat het is om te zien of alles OK is en of wij ons plaatsje wel vinden….. maar da geloven we niet, we vinden het gewoon wakowako gek van de baasjes. 

Nu ja, het heeft natuurlijk ook het voordeel dat we dan die nieuwe vetbedjes mogen uit testen, onder warme nieuwe dekentjes. Maar voor de rest willen we gewoon vertrekken, niet proefslapen in de garage.                

 

En dan nog een nieuwtje. Yep, baasje heeft iets gemaakt met zijn 3D-printer. Hij maakt een plaatje voor achter op de caravan. Dan weet iedereen dat dat ding @Home noemt. 

Proef-projectje is alvast geslaagd.





En dan gaat dan ook nog een Geocaching TB op komen. Of we daar nu blij moeten mee zijn weten we nog niet. ’t Gaat allemaal wat worden eer het klaar is. Hopelijk kunnen we op tijd vertrekken. Want we willen ons echt wel in dit avontuur storten.

We houden jullie nog wel op de hoogte van alle veranderingen en gebeurtenissen, ook zolang we nog niet weg zijn.

Groetjes,

Lemmy en Wodan.




1 opmerking:

Soms loopt alles gewoon anders dan gepland.

Haaallllooowwwww, Lang geleden hè, lang geleden dat we nog iets van ons lieten horen. Maar we zijn er nog steeds, wij de Meerpaal-boxers Lem...