Volgers

zaterdag 8 oktober 2022

8 oktober : Een heel andere wereld !!!

Vandaag voorspelden ze wat wisselvallig weer, dus om nu meteen kilometers te gaan wandelen, dat zagen de baasjes niet meteen zitten. Tja, thuis is het wat anders, krijg je je kleren droog en liggen wij ook lekker warm in ons mandje zodat ook onze pels goed kan drogen.  Maar in de caravan is dat toch een beetje anders. Niet dat wij daar van wakker liggen hoor, wij willen ons pelsje ook wel drogen op het bed van de baasjes. 😁  Maar dat vinden zij dus niet zo lollig. 😋

 

Maar daarom besloten de baasjes om snel even langs de bakker te gaan en daarna gewoon met de auto er op uit te trekken en wat te gaan geocachen.

 

Zo zagen we vandaag weer heel mooie plekjes, eeeennnnn, we vonden e 10 caches. Onderweg konden wij onze pootjes strekken en rennen. En ja, op sommige plaatsen bleven wij gewoon even wachten, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Even rusten voor we er weer uit kunnen.






De meeste caches lagen op mooie plekjes zoals eentje hier vlak bij de molensteen. Die ligt er ter herdenking van een watermolen die in 1933 door brand werd verwoest.






 

De lucht is hier  in het noordoosten van Duitsland even blauw en de wolken zijn hier even mooi als thuis. Er zijn hier eindeloos uitgestrekte velden, maar ook overal bomen. Mooi hoor.

 



En de huizen? Die zijn helemaal anders, maar dat hadden we jullie al verteld natuurlijk.

Toch staan we er, steeds weer van te kijken, hoe anders ze zijn dan de huizen die we thuis kennen. Het doet wel allemaal heel gezellig en knus aan.

 



Maar wat ons nog méér met verwondering slaat zijn de wegen hier. 😲 De meeste wegen zijn gewoon een lappendeken. Is er wat stuk? Dan halen we dat putje eruit en we lappen dat op, oneindig veel keren. En zo krijg je wegen als een lappendeken. Baasjes moeten daar ook nog maar eens foto's van maken hoor.

We hoorden ze zeggen dat ze nu thuis nooit meer zouden klagen over slechte wegen.  We zijn eens benieuwd. 


Maaaaaar dan zijn er ook nog de andere straten. Ow ja, zo zien we ze hier wel vaker. Echt raar is dat. Is het om beton te besparen? Geen idee, maar er zijn hier echt veel van die wegen. Grappig hè.   Moeten ze toch ook gras maaien op de weg. 😳

 





Enfin, vandaag maakten we er verder een rustig dagje van want ondertussen viel de regen met bakken uit de lucht, maar wij liggen gezellig binnen in @Home, warm en droog.

We zien de eekhoorntjes over het grasveld schieten, op zoek naar hun wintervoorraad eten. De merels die pikken de pieren van het grasveld, zo mooi om dat allemaal te zien.


En tussendoor gaan wij even korte rondjes lopen, anders worden wij te lui zeggen de baasjes. 


Maar op deze manier komt er weer een eind aan een leuke dag.  Straks kunnen we weer dromen van al de belevenissen van deze heel wisselvallige dag.


Groetjes van 2 grote avonturiers,

Lemmy & Wodan

2 opmerkingen:

Soms loopt alles gewoon anders dan gepland.

Haaallllooowwwww, Lang geleden hè, lang geleden dat we nog iets van ons lieten horen. Maar we zijn er nog steeds, wij de Meerpaal-boxers Lem...